Симнете ја нашата Андроид апликација

The Pushback - Документарец на Оракл Филмс

The Pushback - Документарец на Оракл Филмс

Светот се бори за слобода

Психопатите кои го контролираат светот конечно се изложени. Човештвото се буди и се брани од тоталитарните фашисти кои сакаат да не поробат. Будењето се случува!

Десетици илјади луѓе се собраа низ целиот свет истиот ден во март да протестираат за слободата и измислената медицинска тиранија што ни беше наметната минатата година.

Документарниот филм „Pushback“ претставува факти од научници и лекари кои докажуваат дека нè лажат нашите влади и Светската здравствена корумпирана организација.

Има и впечатоци за демонстрациите ширум светот.

Движењето расте и се планираат натамошни глобални протести за 2021 година.

Оракл Филмс

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА