Симнете ја нашата Андроид апликација

Пост на годината

Македонските самопрогласени „Проверувачи на факти“ - Оголени до гола кожа!

Ги проверивме македонските проверувачи на факти. Не се независни! Не проверуваат факти! Платени се да вршат цензура! Од кого?. ќе дознаете подолу во оваа објава. Отворено општество изгради глобална мрежа на невладини организации што промовираат левичарска агенда со отворени граници, ЛГБТ, абортус, универзален основен приход,...

Читај повеќе

Вистиномер.мк се купена сороска толпа за цензура!

Доколку ја отворeте почетната страница на вистиномер.мк и листате  до крајот, на страницата ќе сретнете реклама со круг и две зелени стрелки, кога ќе кликнете на рекламата ќе бидете пренасочени до  www.soros.org.mk иако страницата е заглавена во бескрајно полнење, фактот дека се финансирани од Сорос...

Читај повеќе

АКТУЕЛНИ ВЕСТИ

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА