Роберт В. Мелоун: Пред да му дадете на вашето дете инјекција

Роберт В. Мелоун: Пред да му дадете на вашето дете инјекција

Моето име е Роберт Мелоун и ви зборувам како родители, баби и дедовци, лекари и научници. Обично не читам од подготвен говор, но ова е толку важно што сакав да се уверам дека ги разбирам правилно секој збор и научен факт.

Останувам на оваа изјава бидејќи мојата работа беше истражување и развој на вакцини. Јас сум вакциниран против КОВИД и генерално сум за вакцинација. Целата моја професионална кариера ја посветив на развивање безбедни и ефективни методи за спречување и лекување на заразни болести.

Пред да го вакцинирате вашето дете - одлука која е неповратна - сакам да ги споделам со вас научните факти за оваа генетска вакцина, која се заснова на гРНК  технологијата за вакцина што ја развив:

Постојат три точки што родителите треба да ги разберат:

Првата е дека вирусен ген се инјектира во клетките на вашите деца. Овој ген го принудува телото на вашето дете да произведува токсични шилести протеини. Овие протеини често предизвикуваат трајно оштетување на важни органи кај децата, вклучително и

  1. Нивниот мозок и нервен систем
  2. Срцето и крвните садови, вклучително и згрутчување на крвта
  3. Ннивниот репродуктивен систем
  4. И оваа вакцина може да предизвика длабоки промени во нивниот имунолошки систем
  5. Она што е загрижувачко за ова е дека, штом ќе се случи оваа штета, таа е непоправлива
  6. Не можете да ги поправите лезиите во мозокот
  7. Лузните на ткивото на срцето не можат да се поправат
  8. Не можете да поправите генетски компромитиран имунолошки систем, и
  9. Оваа вакцина може да предизвика репродуктивна штета што може да влијае на идните генерации од вашето семејство.

 

Втората работа за која треба да знаете е фактот дека оваа нова технологија сè уште не е соодветно тестирана.

Ни требаат најмалку 5 години тестирање/истражување пред да можеме навистина да ги разбереме ризиците
Штетата и ризиците од новите лекови често стануваат познати само многу години подоцна.
Запрашајте се дали сакате вашето сопствено дете да учествува во најрадикалниот медицински експеримент во историјата на човештвото?

Една последна точка: причината што ви е дадена да го вакцинирате вашето дете е лага.

Вашите деца не претставуваат закана за нивните родители или баби и дедовци
Спротивното е случајот. Вашиот имунитет по вакцинацијата против Ковид е клучен за спас на вашето семејство, ако не и целиот свет, од оваа болест.

Како заклучок, нема корист за вашите деца или семејство од вакцинирањето на вашите деца против ниските ризици од вирусот, со оглед на познатите здравствени ризици од вакцината со кои вие, како родители и вашите деца, може да се соочите за остатокот од вашиот животот.

Анализата на ризик-придобивка не е ни приближно споредлива.

Како родители и баби и дедовци ви препорачувам да се спротивставите и да се борите за заштита на вашите деца.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА