7-годишно дете претрпе мозочен удар и мозочно крварење 1 недела откако прими вакцина

7-годишно дете претрпе мозочен удар и мозочно крварење 1 недела откако прими вакцина

Во објава на Фејсбук на 25-ти ноември, еден човек по име Бери Гевин пишува за неговата млада внука Харпер, која страдала од мозочен удар и крварење на мозокот само една недела откако ја примила првата доза од вакцината Фајзер.

7-годишното девојче е однесено на интензивна нега каде нејзината состојба оттогаш се стабилизира и покажа добри знаци на подобрување.

Харпер може да се види овде како оди за прв пат:

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА