6-те фази на сатанскиот нов светски поредок

6-те фази на сатанскиот нов светски поредок

Фаза 1: Симулирајте закана и создадете страв. (Декември 2019-март 2020 година)

 • Создадете пандемија во Кина.
 • Убијте десетици илјади постари лица.
 • Зголемете го бројот на случаи и смртни случаи.
 • Позиционирање на вакцинацијата како единствено решение од самиот почеток.
 • Свртете го целото внимание кон Ковид-19.
 • Резултат: (речиси) општа паника

 

Фаза 2: Сеење поделба. (март 2020-декември 2020)

 • Наметнување на бројни непотребни, слободоограничувачки и противуставни присилни мерки.
 • Парализа на трговијата и економијата.
 • Внимавајте на потчинувањето на мнозинството и отпорот од бунтовното малцинство.
 • Стигматизирање на демонстрантите и создавање раскол.
 • Цензура на дисидентски лидери.
 • Казна за непослушност.
 • Генерализирајте ги ПЦР тестовите.

 

Фаза 3: Донесување на кукавичко и смртоносно решение. (декември 2020-јуни 2021)

 • Понудете им бесплатна вакцина на сите.
 • Ветување за заштита и враќање во нормала.
 • Поставете цел за имунизација на стадото.
 • Симулирајте делумен бум во економијата.
 • Задржување на статистиката за несакани ефекти и смртни случаи од инјекциите.
 • Пријавете ги несаканите ефекти од инјекциите како „природни“ ефекти на вирусот и болеста.
 • Повторно воведување на концептот на варијанти како природна мутација на вирусот.
 • Оправдување за одржување на присилни мерки со неприменување на прагот на имунитет на стадото.
 • Казнување на здравствените работници за неовластена практика на грижа и лекување. -
 • Резултат, сомнежи и чувства на предавство кај застапниците за вакцинацијата, обесхрабрување кај противниците.

 

Фаза 4: Инсталација на апартхејдот и QR-кодот. (јуни 2021-октомври 2021)

 • Планирајте недостиг на стоки и храна.
  Вметнете ја вакциналната картичка (QR код) за да ги наградите оние кои биле вакцинирани и да ги казните оние кои се отпорни.
 • Направете апартхејд на привилегираните против другите.
 • Одземање на правото на работа или студирање на невакцинираните.
 • Повлекување од основните услуги за лица кои не биле вакцинирани.
 • Резултат: прва фаза на дигитална контрола, осиромашување на непријателот

 

Фаза 5: воведување хаос и воена состојба. (ноември 2021-март 2022)

 • Искористување на недостигот на стоки и храна.
 • Парализирајте ја реалната економија и затворете фабрики и продавници.
 • Нека експлодира невработеноста.
 • Дајте трета доза од вакцината (засилувачки вакцини).
 • Прифатете го убиството на се уште стари живи мажи.
 • Воведување на задолжителна вакцинација за сите.
 • Зајакнување на митот за варијантите, ефективноста на вакцината и имунитетот на стадото.
 • Демонизирајте ги оние што се противат на вакцинацијата и сметајте ги за одговорни за мртвите.
 • Апсење на лидерите на опозицијата
 • Наметнување дигитален идентитет на сите (QR код): извод од матична книга на родени, лична карта, пасош, возачка дозвола, картичка за здравствено осигурување ...
 • Воведување воена состојба за сузбивање на опозицијата.
 • Резултат: второ ниво на дигитална контрола. Притвор или елиминација на опозициски активисти.

 

Фаза 6: Поништување на долгот и дематеријализација на парите. (март 2022-септември 2022)

 • Поттикнување на економскиот, финансискиот и берзискиот колапс, банкрот на банките.
 • Загубите на банките и спасувањето на сметките на нивните клиенти.
 • Активирајте го „Големото обновување (ресетирање)“.
 • Дематеријализирајте ги парите.
 • Откажете ги долговите, кредитите и заемите.
 • Воведување на дигиталното портфолио. (Дигитален паричник)
 • Заплена на недвижен имот и земјиште.
 • Забрани ги сите лекови ширум светот.
 • Потврдете ја заложбата за вакцинирање полугодишно или годишно.
 • Воведување на рационализирање на храната
 • Проширување на мерките кон земјите во подем.
 • Резултат: Трето ниво на дигитална контрола. Проширување на Н.О.М. низ светот.

Животот ни е загрозен. Политиката и медиумите сакаат да веруваме дека заканата е вирусот. Го нарекуваат Ковид-19. Но, овој вирус служи само како изговор за една глобална оперативна елита целосно да го реорганизира нашиот соживот.

Тие со години работат на уништување на основните градбени елементи на секое општество: семејството, довербата во законот и пред се нашата слобода - во контекст на наводната глобална пандемија - овие слободи треба повторно да ни бидат одземени.

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА