Симнете ја нашата Андроид апликација

50 годишна медицинска сестра почина по вакцината против ковид-19

50 годишна медицинска сестра почина по вакцината против ковид-19

Наир Де Фатима Силва,. 50 годишна медицинска сестра почина по вакцината против ковид-19. Работела во Универзитетската болница во Лондрина во Северна Парана во Бразил.

Извор

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА