5-те најважни причини да НЕ се вакцинирате против Ковид

5-те најважни причини да НЕ се вакцинирате против Ковид

Некои луѓе веднаш се вклучија, други се втурнаа во „подземниот свет“ на вакцините. Сега влечењето на „засилувачката“ вакцина ги влече сите понатаму во имунокомпромитираниот амбис.

Стотици лијади Македонци кои „веруваат“ во вакцините беа измамени да мислат дека постои само една вакцина или кратка серија вакцини, но сега сите тие почнуваат да ги гледаат длабоките, темни „води“ на инјекциите на генската терапија, и тоа изгледа навистина мрачно.

Планот предвидува една или повеќе вакцини годишно,  доказите дека оштетувањето на виталните телесни системи не може веќе да се прикријаат, вклучувајќи ги васкуларните згрутчувања, синдромот на зависност од антитела и ненадејна „необјаснета“ смрт (по инјектирањето).

Има многу причини никогаш да не се примаат засилувачки вакцини против Ковид, но ние ги намаливме на петте најважни.

Топ 5 причини да се избегне генската терапија

 

  • 1. Тоа всушност не е вакцина, туку генска терапија која предизвикува згрутчување на крвта, миокардитис и рак.
  • 2. Мора да се вакцинирате на секои 4 до 6 месеци до крајот на вашиот скратен животен век.
  • 3. Со секоја дополнителна инјекција, синдромот на зависност од антитела (АДЕ) кој започна со првата доза се влошува и вашиот имунолошки систем станува сè послаб секој пат.
  • 4. Потребни се години за вистински „безбедни“ и „ефективни“ вакцини да се развијат, тестираат и одобруваат, така што секоја засилувачка вакцинација е „убод во темнина“, како руски рулет.
  • 5. ЦДЦ постојано ги менува „фактите“ за вакцините против Ковид, вклучително како тие функционираат, колку долго траат, вирусите против кои работат и застрашувачките предупредувања.

 

Ако вие или некои од вашите најблиски сте биле вакцинирани против Ковид, можеби сè уште имате добри шанси да избегате од смртоносните „струи“ што ги чекаат сите други.

Прво, рекоа дека вакцините се 95 отсто ефективни и 100 отсто безбедни. Подоцна рекоа дека не ја спречуваат инфекцијата, туку само ја намалуваат сериозноста на Ковид во случај да се заразите.

Потоа ги обвинија сите невакцинирани дека постојано ја пренесуваат болеста на вакцинираните, но потоа признаа дека вакцините НЕ спречуваат пренос меѓу вакцинираните луѓе.

Сега се вели дека по неколку месеци нема да спречат инфекција, пренос, тежок случај, хоспитализација или смрт. Тогаш зошто сè уште размислувате за освежувања со засилувачки вакцини?

 

Стимулансите се суштински дел од одржувањето на пандемијата и осакатувањето на имунолошкиот систем на луѓето еднаш засекогаш

Прехранбената и фармацевтската индустрија едноставно не можеа да убиваат доволно брзо луѓе со нивната токсична преработена храна, смртоносни лекови на рецепт и вакцини против грип кои содржат жива, па мораа да измислат пандемија-измама за да им продаваат на сите нови „вакцини“ кои ќе бидат потребни на секои четири. месеци.

Кој би помислил? Подгответе се за засилувачки вакцини на секои четири месеци и милиони „необјаснети“ смртни случаи меѓу овците кои „напорно се ангажираат“ да се вакцинираат.

Ве измамија!

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА