Симнете ја нашата Андроид апликација

28-годишен физиотерапевт почина два дена по земањето на експерименталната инјекција

28-годишен физиотерапевт почина два дена по земањето на експерименталната инјекција

Евансвил, Индијана, 12 март 2021 година (Lifesitenews) - Според извештаите, 28-годишен физиотерапевт починал два дена откако му била инјектирана експериментална инјекција за mRNA КОВИД-19.

Хејли Линк Бринкмајер, која докторирала на физикална терапија во 2018 година и по кратко време била во брак со Еван Бринкмајер, почина неочекувано на 21 јануари, според нејзината мајка.

Читај повеќе на англиски јазик на веб-страницата  lifesitenews.com

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА