Пронаоѓачот на гРНК вакцинацијата: „Ги информирав властите за опасностите од оваа вакцинација“

вторник, декември 28, 2021 futv 0

Додека ПЦР тестот одигра централна улога во првата фаза од кризата со Ковид, втората нова технологија сега е од големо значење: технологијата гРНК во генетски [...]

Бомба на проф. Сухарит Бакди: „Доказот е тука: вакцинацијата го уништува имунолошкиот систем“

вторник, декември 28, 2021 futv 0

Вознемирувачки апел од греманскиот проф. Сухарит Бакди, (доктори за етика на Ковид), за итната потреба да се прекине програмата за вакцинација против Ковид Според Бакди, [...]

Данските лекари ги осудуваат апчињата за Ковид на Мерк и одбиваат да ги користат

вторник, декември 28, 2021 futv 0

Данска неодамна стана првата земја од ЕУ што одобри нов препарат protiv Kovid-19 од американската фармацевтска компанија Мерк Одлуката, сепак, наидува на тешкотии, бидејќи данските [...]

Злобната конвергенција на „Големото обновување“ на Клаус Шваб со Ватикан и „Ослободителната теологија“

вторник, декември 28, 2021 futv 0

Од Ф. Вилијам Енгдал: Тој е советник и предавач за стратешки ризик. Тој има диплома по политика на Универзитетот Принстон и е најпродаван автор за [...]