Професионалниот фудбалер Рикардо Гомес колабира на тренинг 6 недели откако ја прими вакцината против Ковид-19

Професионалниот фудбалер Рикардо Гомес колабира на тренинг 6 недели откако ја прими вакцината против Ковид-19

сабота, декември 18, 2021 futv 0

СРБИЈА – Фудбалерот на ФК Партизан од Белград, Рикардо Гомес, колабираше на тренинг помалку од шест недели откако ја прими вакцината против Ковид-19 Состојбата на [...]

Дали Федералните резерви ќе ги сруши глобалните финансиски пазари за да го спроведе своето „Големо обновување“?

сабота, декември 18, 2021 futv 0

Од Ф. Вилијам Енгдал: Тој е советник и предавач за стратешки ризик. Тој има диплома по политика на Универзитетот Принстон и е најпродаван автор за [...]