Експлозивен случај за индискиот врховен суд: Првата тужба за убиство со вакцинација во светот против Бил Гејтс

вторник, декември 7, 2021 futv 0

Против Бил Гејтс и неговиот индиски партнер Адар Пунавала и неименувани владини претставници се поднесе првата тужба во светот за „убиство со вакцинација“ до индискиот [...]