Чариса Оливија Кламн 43, разви сериозни крвни нарушувања набргу откако ја прими вакцината на Модерна

четврток, декември 2, 2021 futv 0

Алберта, Канада – Чариса Оливија Кламн, 43-години и се дијагностицирани повеќекратни крвни нарушувања како резултат на вакцината на Модерна 43-годишната жена сега се бори со [...]

Саранрат Сариман: 29 години почина 6 дена откако ја прими вакцината на Модерна, семејството бара одговори

четврток, декември 2, 2021 futv 0

Здрава 29-годишна Тајланѓанка почина само шест дена откако ја прими вакцината на Модерна Саранрат Сариман, претходно примила две вакцини од кинеската вакцина Синовак пред да [...]