Земјата е во најтемното време од нејзината понова историја

вторник, ноември 30, 2021 futv 0

Вредностите паѓаат како трева насекаде, правдата станува неправда, психолошката војна против човештвото забрзува Дали има помош во последен момент? Ова е застрашувачкото прашање што си [...]