д.м.г

Лабораториските тестови покажуваат дека брзите тестови за корона содржат 7 пати поголема количина на етилен оксид

Пред неколку дена медиумскиот канал Проњуз ТВ објави за прекумерни концентрации на етилен оксид во стапчиња кои се користат за брзи тестови за корона Во

Повеќето луѓе се подготвени да се вклучат во грубо самоповредувачко однесување доколку мнозинството тоа го бара

Дали би вдишиле отровна супстанца ако видите неколку други луѓе во собата како мирно го прават тоа? Дали би се согласиле дека два плус два