д.м.г

Скандал во болница во Босна и Херцеговина: Пациентите со КОВИД-19 инхалирале индустриски гас

од Маринко Угур, Бања Лука Алармантните вести стигнаа до јавноста кон крајот на минатиот месец. Градоначалникот на Бања Лука, Драшко Станивуковиќ, објави дека пациентите во