По вакцината проблеми со срцето, спонтани абортуси и мозочни удари!

Хедер прави ехокардиографија и гледа многу луѓе кои доаѓаат со сериозни проблеми со срцето откако се вакцинираа против корона Таа, исто така, забележува огромно зголемување на спонтани абортуси и верува дека вакцината е причината за ова. Хедер работи во близина на армиската база и вели дека многу војници имаат згрутчување на крвта. Има многу случаи на миокардитис и перикардитис, но повеќето луѓе не се свесни дека овие болести можат да бидат предизвикани од вакцината, рече таа на шоуто Стју Петерс. Како резултат на тоа, многу случаи не се пријавени на ВАЕРС, кој ги евидентира несаканите ефекти на вакцините во Соединетите...

Читај повеќе

Вмешаноста на СЕФ во КОВИД-19 пандемијата

Како е вклучен Светскиот економски форум во Давос во пандемијата на коронавирусот? Светскиот економски форум во Давос (СЕФ) е премиерски форум за влади, глобални корпорации и меѓународни претприемачи. Основан во 1971 година од инженерот и економист Клаус Шваб, СЕФ ја опишува својата мисија како „обликување на глобални, регионални и индустриски агенди“ и „подобрување на состојбата на светот“. Според нејзината веб -страница, „моралниот и интелектуалниот интегритет е во срцето на се што прави“.   СЕФ се вклучи во пандемијата на коронавирусот на неколку начини Прво, СЕФ беше, заедно со Фондацијата Гејтс, спонзор на претпазливата вежба за симулација на пандемија на коронавирусот...

Читај повеќе

Сакаат да направат подкласа од нас, и никој не се противи

Политичкиот коментатор и советник од Обединетото Кралство, Калвин Робинсон, изјави за ГБ Њуз дека е загрижен за Build Back Better (Изгради назад подобро) „што е дел од Голермото обновување. Овој слоган го смета за „одвратен“ и „застрашувачки“. „Сите шефови на државите и владите во светот сега велат: да изградиме повторно подобро. Што значи „подобро“? Тоа е субјективен термин. А кој ги избра за да ги подобрат работите на свој начин? “, Праша Робинсон. „Никој од нас“. Тој повикува на отворен и искрен разговор за Големото обновување https://twitter.com/calvinrobinson/status/1445100618113339395?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1445100618113339395%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Funcutnews.ch%2F336219-2%2F Извинете Тие ја користат оваа пандемија како изговор за воведување на капиталистичко-комунистички систем,...

Читај повеќе