Неверојатната „Ковид„ глупост во медицинската установа, владите и корпоративните директори

сабота, август 28, 2021 futv 0

Пол Крег Робертс е американски економист и публицист. Тој беше помошник секретар на Министерството за финансии за време на администрацијата на Реган и е познат [...]