д.м.г

Роберт Странг - Блокадите се тука за да се запре ширењето на „дезинформации“

Блокадите служат помалку за да се спречи ширењето на Короната туку за да се спречи ширењето на „дезинформации“, според здравствениот директор на канадската провинција Нова