д.м.г

Мексиканска ТВ сака да го разоткрие магнетизмот од вакцината, но го докажува спротивното

Ако имаше награда за демонстрација за разоткривање што тргна наопаку, оваа година најверојатно ќе ја добиеше мексиканската утринска телевизија  „Сале ел Сол“. Намерата да се

Опасност за вакцинираните лица кои летаат - Починаа 4 пилоти на Бритиш ервејс

Тромбози, тромбоципија, воспаление на миокардот и слично сериозни болести сега се чести несакани ефекти на експерименталните вакцини против корона. Во исто време, знаеме дека тромбозата