Бидејќи вакцинираните луѓе се тестираат премногу често позитивно, упатствата едноставно се менуваат

вторник, мај 18, 2021 futv 0

Корумпирана институција под разни влијанија ЦДЦ ги намалува упатствата за тестирање на ПЦР за да осигури дека 95% од вакцинираните луѓе  повеќе немаат позитивни тестови [...]