Путин со јасен став за провокациите

среда, април 21, 2021 futv 0

Оригинален наслов: Путин: „Авторите на провокации што ги загрозуваат руските безбедносни интереси ќе жалат бидејќи не се покајале долго време“    Рускиот претседател рече дека [...]