СЕФ го избриша видеото со кое се разоткрива нивната немилосрдна агенда

недела, февруари 28, 2021 futv 0

Глобалните блокирања ги водат претприемачите во банкрот, милиони луѓе остануваат без работа, младите стануваат депресивни и лишени од својата иднина, старите стануваат осамени, а да [...]