д.м.г

Вознемирувачки визии за новиот човек - Фашистички социјализам и контрола на умот

Дали е можно да се замени слободно-демократскиот основен поредок - гледано на глобално ниво - односно демократијата како најпозната форма на управување до сега со

Документ кој протече открива: ИАТА се моли ЕУ да го усвои својот систем за Ковид-пасоши

Протечен внатрешен документ открива дека најголемата светска авијациска организација се моли ЕУ да го усвои својот систем за евиденција за вакцинација како стандард за целиот

Кој ги оправдува маските едноставно ја прескокнал основната едукација

Стрептококи: Патогените бактерии во оралната флора, како што е Стрепрококус мутанс, предизвикуваат кариес и се еден од предизвикувачите на кариес. Незгодни последици од стрептококи се

Еклсклузивно - Необјавениот дел од интервјуто на Бил Гејтс за имунитетските пасоши

Стратешкото ниво на пандемија на коронавируси, е она за кое предупредуваше Едвард Сноуден, веќе во март 2020 година: привремената пандемија може да се користи за