Критичарите на Вакцината прогласени за непријатели на државата

сабота, ноември 28, 2020 futv 0

Гледна точка од Whitney Web.. „Пропагандата против противницие на вакцините“ била мета на западните разузнавачки агенции, како што објавија британските и американските медиуми. Ова треба [...]