Симнете ја нашата Андроид апликација

15-годишно момче почина од срцев удар два дена по вакцинацијата

15-годишно момче почина од срцев удар два дена по вакцинацијата

САД: Случајот, кој е наведен во базата на податоци како ВАЕРС ИД 1242573, покажува дека 15-годишното момче било вакцинирано со Фајзер / Бионтех на 18 април 2021 година. Започна со несакани реакции на вакцината на 19 април 2021 година. Момчето „почина на 20 април 2021 година, 2 дена по вакцинирањето.“ Базата на податоци на ВАЕРС исто така покажува дека тој немал други болести, немал претходни болести, ниту познати алергии , немал вродени дефекти и постојани попречености. Само почина од „срцева слабост“ точно два дена откако ја прими контроверзната инјекција.

 

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА