Симнете ја нашата Андроид апликација

По вакцинација починал 48-годишен актер во Кувајт

По вакцинација починал 48-годишен актер во Кувајт

Мушари Ал-балам, 48-годишниот актер и татко на 5 деца од Кувајт починал по неговата прва вакцинација против ковид-19.

 

Извор: GDN online

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА