Симнете ја нашата Андроид апликација

Вакцинираните излажани и изневерени - 80% од смртните случаи од корона во Англија биле вакцинирани

Вакцинираните излажани и изневерени - 80% од смртните случаи од корона во Англија биле вакцинирани

Ловот по невакцинираните станува се погротескен

Треба да бидете принудени на вакцинација, која треба да го понуди единствениот излез од инаку бескрајната корона-„пандемија“. Но, лагата на оваа кампања станува се поочигледна. Вакцинацијата, всушност огромен генски експеримент врз неуки жртви, не ги исполнува своите ветувања. Нивниот наводен заштитен ефект брзо испарува - сега има повеќе пациенти со корона кои се вакцинирани од оние кои не се вакцинирани. И нивната наводна безбедност е застрашувачка пред сè поголемиот број на ужасни несакани ефекти и смртни случаи. Огромната измама на народот станува се повидлива.

 

Имунитет

Целта да се сака да се вакцинира целото човештво е апсурдна. Имунитетот на стадото, дури и во најдобри случаи, не значи дека никој не може да се разболи. Во овој контекст, обидот да се поттикне вакцинација, која исто така не може да произведе стерилен имунитет, е бесмислен потфат.

Дури и изземањето на оние кои се опоравиле од владините ограничувања е признание дека станале здрави преку нивниот природен имунолошки систем. А милиони невакцинирани луѓе ја покажуваат ефикасноста на својот природен имунолошки систем преку нивното здравје, кое го одржуваат од почетокот на хистеријата на короната и покрај постојаниот контакт со други луѓе, понекогаш и со болни луѓе.

Спротивно на тоа, постојано растечкиот број на целосно вакцинирани лица кои сè уште се сериозно болни со корона е доказ дека наводниот имунитет на вакцината во голема мера пропаднал и дека вакцинираните лица биле лажени со ветувања и продолжуваат да бидат намерно измамени.

 

Неуспешно заштитно дејство

Болестите со КОВИД кај вакцинираните исто така се чини дека се покомплицирани и продолжени.

Во Велика Британија од 9.10. До 5 ноември 2021 година, вкупно 2.285 хоспитализирани случаи на КОВИД-19 (индицирани со позитивен ПЦР тест до 2 недели пред престојот во болница), 1.673 биле двојно вакцинирани. Тоа одговара на учество од 73,2 отсто. Невакцинираните имаат учество од 23,5 отсто.
Над 80 отсто од починатите од корона се вакцинирани! Само 18,3% од починатите биле невакцинирани

 

Зголемување на несаканите ефекти

Континуираното лажно ширење на вакцинацијата се одвива и со прикривање на постојано зголемените несакани ефекти и смртни случаи, кои се јавуваат во тесна временска врска со самата вакцинација, но чија причинско-последична врска ретко се проверува.

.Дополнително, вакцините имаат само привремено одобрение за „итни случаи“, бидејќи тие беа привремено одобрени по неколку месеци наместо вообичаено неопходниот период на развој од 10-20 години и не може да се даваат изјави за некаква долгорочна штета.
Целосно непроверените нови „супстанции“ на гРНК никогаш не биле користени како вакцини. Затоа, станува збор за огромен генски експеримент врз луѓе кои обично не се информирани за ова претходно. Ова го прекршува Нирнбершкиот законик од 1947, кој произлезе од варварските искуства од нацистичката ера.
Заматените согласности ги прават неефикасни - со сите казнено-правни последици за вакцинаторот и другите одговорни страни.

Во меѓувреме, истражувачите од Нов Зеланд направија нова студија за оригиналните податоци и заклучија дека спонтаните абортуси се 7 до 8 пати почести отколку што покажаа оригиналните податоци. „И покрај тоа, ЦДЦ и ФДА продолжуваат да препорачуваат вакцинација за бремени жени, иако правилната анализа на оригиналните податоци покажува дека 82% до 91% од бремените жени имаат спонтан абортус кога нивното неродено дете е помалку од 20 недели.
Но, би се натрупале и страшни извештаи за деформитети и тешки последици од вакцинацијата кај бебињата.

Еден британски погребник рече дека минатата есен беше еден од најбавните периоди во однос на смртните случаи. Но, кога беа воведени шприцовите на Ковид, смртните случаи драстично се зголемија. Отпрвин тоа беа постари луѓе, но потоа во април имаше многу луѓе на возраст од 30 и 40 години. Многумина од нив починале од миокардитис. Но, сега имаше невиден број починати новороденчиња - десет пати повеќе.

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА