Симнете ја нашата Андроид апликација

Професорот Сухарит Бакди - Ние сме во војна!

Бомба на проф. Сухарит Бакди: „Доказот е тука: вакцинацијата го уништува имунолошкиот систем“

Вознемирувачки апел од греманскиот проф. Сухарит Бакди, (доктори за етика на Ковид), за итната потреба да се прекине програмата за вакцинација против Ковид

Според Бакди, патолошките наоди покажуваат дека кај сите луѓе кои примаат вакцина против Ковид, имуните клетки почнуваат да се самоуништуваат.

Од самиот почеток, професорот Сухарит Бакди беше еден од експертите кои го доведуваа во прашање наративот на пандемијата. Тој го критикуваше забрзаното одобрување на нови вакцини и беше нападнат лично како никој друг.

Сепак, се чини дека резултатите од првите патолошки наоди му докажуваат дека е во право. Во страсна изјава за време на состанокот на Докторите за етика на Ковид, професорот Бакди уште еднаш повика на итен прекин на кампањата за вакцинација и објасни дека освен краткорочните несакани ефекти, еден од најсериозните стравови е одржливиото и долгорочно оштетување на човечкиот имунолошки систем.

Бакди се плаши од разгорување на смртоносни инфекции како туберкулоза како директен резултат на генетските инјекции.

 

Го документираме пламениот говор на македонски јазик, подолу видеото на англиски јазик со германски превод:

Најпрвин би сакал да кажам дека не мора да се расправаме за деталите. Фактите се на маса, фактите ги изнесе Арне Буркхард пред една недела, а овие факти се поразителни!

Сите вакцини базирани на гени, без разлика на производителот, доведуваат до ист резултат за вакцинираните! Тој изврши обдукција на 15 луѓе. Во последните четири дена бројката е зголемена на 70.

Сите луѓе кои починале по вакцинацијата без врска со вакцинацијата се утврдени од властите. Значи тоа беа луѓе кои умреа дома, на работа, во кола, спортувајќи и така натаму и така натаму. Ова е многу, многу важно.

Направени се обдукции бидејќи роднините инсистирале и ништо не било пронајдено. Така, органите изгледаа нормални, но кога Арне Буркхард, професор по патологија, еден од најискусните професори во Германија, кој сега е во пензија, исто како мене, ги гледаше овие органи во последните шест месеци.

Ден по ден ги гледал овие органи. Откри нешто што е крајно погубно. Веќе нема сомнеж што се случува овде, а одговорот лежи во органите на овие луѓе: во 90% од случаите открил јасни индикации за автоимун само-напад од лимфоцити-убијци во ткивата.

Најважните од нив беа срцето (!) И белите дробови, а потоа и другите ткива како црниот дроб, итн., итн. И тоа сега е објавено на веб-страницата Доктори за етика на КОВИД и моментално се шири низ светот бидејќи овие податоци се толку поразителни што не мора да започнете да барате други податоци за да знаете дека овие вакцини како младите исто така ги убиваат и старите луѓе. Убиваш и млади и стари! И ни ги убиваат децата! И затоа не знам за што друго зборуваме.

Погледнете ги овие слики. Погледнете ги тие куршуми што се пукаат кон луѓето што се вакцинираат.

„Во ред, деца, застанете до ѕидот. Ова е воден пиштол и ќе ве пукаме со тој воден пиштол и нема да боли. Водата може да ви навлезе во очите и може да ве пецка. Кети, очите може да те боцкаат, но ништо нема да се случи, штити се себе си и твоите родители и баби и дедовци“.

Сето тоа е глупост! Децата навистина се ставени на ѕид и ги пукаат! Пукајте ги овие проклети луѓе кои ги убиваат нашите деца! Не можам да поднесам. Имаме четиригодишен син и ќе бегаме од оваа проклета земја затоа што нема да дозволиме да биде тој застрелан.

Сега е познато дека овие вакцини предизвикуваат автоимуни реакции кои водат до самоуништување. Она што го дознал Арне Буркхард е дека кај 90% - 90 проценти (!) од починатите на возраст од 28 до 90 години, жени и мажи, еден на еден, кои наводно не умреле поради оваа вакцина, ги нашол истите патолошки наоди за сите нив. И тоа докажува дека вакцината ги убила. Па, ако вакцината убила 90 проценти од тие луѓе со самоуништување на срцето преку автоимуни реакции кои ...

Не можеме да го докажеме тоа, но единствениот заеднички именител беше вакцинирањето со таа проклета ген-базирана вакцина која почна да ги произведува тие проклети шила во ткивата. Нема друга причина зошто тие починале. Нема друга причина!

Сега сите слушајте внимателно: четворица од првите 15 биле вакцинирани само еднаш и умреле. И тоа го дозна Арне Буркхард, а можам да ви кажам, Арне Буркхард е еден од најискусните патолози во Европа и ако вели дека е така, тогаш е така.

И тој има слики кои сега се документирани и никогаш нема да бидат уништени. Тие се таму за секој во светот да ги види и проучува. Кога вели дека лимфоцитите убијци ги нападнале срцата и белите дробови, а понекогаш и другите органи на овие луѓе, се поставува прашањето: зошто по ѓаволите лимфоцитите убијци ги напаѓаат органите?

И единствениот одговор е дека овие органи ги произведуваат целите што ги гледаат овие лимфоцити убијци. А таа цел е вирусниот протеин, затоа што така функционира имунологијата уште од почетокот на човештвото и сè уште така функционира!

Сега вие политичарите и вие властите погледнете ги овие слики, погледнете ги овие луѓе кои загинаа, овие луѓе кои беа убиени поради вас! Не можам да поднесам! Како можеме да продолжиме да дебатираме за ова? Доказот е таму за да го види целиот свет.

Па, да ви го кажам следното: совршено е јасно дека поголемиот дел од луѓето кои се вакцинирани, било да се вакцинирани еднаш или двапати,  по две вакцини се влошува. По третиот пат станува се полошо и полошо и полошо бидејќи имунолошкиот систем станува поагресивен и поагресивен.

Па, на почетокот крвните садови протекоа од првата инјекција. Протекуваат затоа што поставата на садовите е изгребана и оштетена, што го кажавме пред една година. Потоа гРНК навлегува во вашите органи и срцевите мускули и црниот дроб и белите дробови почнуваат да ги произведуваат овие проклети протеини, а потоа доаѓаат лимфоцитите убијци. Го уништува срцето, белите дробови, црниот дроб, итн.итн.

Зошто не го завршите ова? Зошто не ги принудувате вашите политичари и вашите власти да го прекинат ова? Зошто? Зошто сè уште зборуваме за тоа?

Уште една последна работа, а потоа завршив, слушајте многу внимателно: тоа го кажуваме со месеци, посочувајќи дека овие проклети вакцини, се разбира, влегуваат во лимфните јазли. Се разбира, овие клетки од лимфните јазли ќе почнат да ги прават тие проклети шила и, се разбира, оние клетки кои ги произведуваат шилците, тие ќе бидат убиени од лимфоцитите убијци што сите ги имаме. Што ќе се случи сега? Прашалник?

Вашите лимфоцити и клетките кои го контролираат имунолошкиот систем во вашето тело умираат. Тие изумираат! Умираат во овие кутри деца кога се вакцинирани. Тие умираат во овие кутри луѓе, возрасни меѓу 20 и 90 години.

Што ако тие чувари лимфоцити во вашите лимфни јазли умрат? Тие се одговорни за контролирање на вирусите кои веќе се во вашето тело, како што е вирусот Епштајн Бар, инфективна мононуклеоза. Која, ако не е под контрола, ќе експлодира. Во ред? Херпес вирус, ако не го контролираш, ќе експлодира и ќе добиеш херпес зостер. О, боже, толку ли е тешко да се разбере? Дали е толку тешко

Но, јас ќе кажам нешто друго: има уште толку проклети опасни инфективни агенси кои мируваат во телата на милијарди луѓе на земјата. Најмногу од сè, се разбира, туберкулоза! Дали знаевте дека и јас ја имам бактеријата туберкулоза во мене? Но, јас го држам под контрола преку моите лимфоцити во моите лимфни јазли! Ако ги убијам овие лимфоцити затоа што ги убиваат нивните браќа и сестри за да се осмелат да го направат овој проклет протеин, мојата заштита од туберкулоза ќе пропадне!

Постои уште една болест наречена токсоплазмоза која е честа појава низ целиот свет. Посебно во Медитеранот, а оваа токсоплазмоза избива, Господ нека ви е на помош! Но, Господ да ви помогне и на вас ако избие туберкулоза! Туберкулозата некогаш била најголемиот убиец на човечкиот живот.

Пред неколку месеци ние, Доктори за етика на КОВИД, објавивме труд за кој можете да прочитате. „Вакцинирање и херпес зостер, што ни кажува тоа?“ И напишавме во овој есеј дека се плашиме дека заспаните инфекции со вируси и бактерии како туберкулозата ќе експлодираат. Но, кога тие експлодираат? Никој не знае! На туберкулозата е потребно време да експлодира, овие бактерии се многу бавни.

Пред само два дена добив мејл од колегите овде во Германија и ми рекоа: Чудно, имаме пациентка со симптоми во стомакот кои не можевме да ги објасниме. Никогаш не сме виделе такво нешто и не знаевме што има таа. Имаше температура, имаше болки и страдаше. Период.

Но, по околу две недели, направивме навредлива дијагностика и откривме дека таа има реактивирање на туберкулоза низ целиот стомак. И таа се бори за живот сега, токму сега, додека си зборуваме! Бидејќи туберкулозата е многу тешка за лекување, особено кога е мултиотпорна, што многумина го прават. Предвидувам дека предвидовме дека поради оваа проклета вакцинација ќе има зголемување на туберкулозата низ целиот свет, особено во земјите каде што бактеријата туберкулоза мирува во телата на луѓето, а тоа се Индија, Африка, цела Азија. За жал, не меѓу политичарите во Европа кои беа вакцинирани затоа што тогаш ќе видат што значи да се умре од туберкулоза.

Сега станувам многу емотивен бидејќи моите луѓе, Тајланѓаните, ми се на нишан. И луѓето од Индија, и јас имам корени од Индија. Вие сте целта. И јас ви велам, не прашувајте дали е краткорочно, среднорочно или долгорочно. Туберкулозата те убива на долг рок, како и туморите, патем.

И сите треба да знаете дека меѓу вакцинираните има експлозија на рак и тумори, што никој не го разбира. Но, тоа е истиот принцип. Лимфоцитите во вашето тело се одговорни за одржување на туморските клетки под контрола.

И овие туморски клетки се појавуваат во вашето тело секој ден, секој час. И ако не се справат рано, „ќе се справите вие сами со себе“. Затоа престанете да зборувате за несакани ефекти и смртни случаи.

Почнете да ги барате овие сигнали. Почнете да барате вируси, херпес, Епштајн Бар, Цитомегаловирус кои ги убиваат децата во утробата. Разбравте? Туберкулоза, токсоплазмоза, рак.

И гарантирам дека ќе најдете работи што ќе ве згрозат ако не го прекинете ова лудило со вакцини!

Тоа сакав да го кажам денес.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА