Симнете ја нашата Андроид апликација

Џорџ Орвел 1984 - Целосен филм

Џорџ Орвел 1984 - Целосен филм

1984 година: Британскиот научно-фантастичен филм на Мајкл Андерсон од 1956 година, снимен во црно-бело, се базираше на истоимениот роман на Џорџ Орвел. Приказната игра во свет во кој има само три големи сили кои водат меѓусебна војна.

Филмот ја прикажува мрачната визија за тоталитарната надзорна држава. Следени улици, деца кои ги шпионираат своите родители. Не можете да избегате ниту од контролата на забавата во вашите приватни простории.

Користејќи ги техниките за контрола на реалноста, партијата доминира во меморијата на луѓето, но има нешто што тие не можат да го контролираат, за да дознаете што е тоа погледнете го целосниот филм на Јутјуб. 

https://www.youtube.com/watch?v=Wl4kt4kUE88

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА