Симнете ја нашата Андроид апликација

Џим Џордан - Работи што ги научивме денес од е-поштата на Фаучи

Џим Џордан - Работи што ги научивме денес од е-поштата на Фаучи

Џејмс Даниел Џордан (роден на 17 февруари 1964 година) е американски политичар кој служи како претставник на САД за 4-та конгресна област во Охајо од 2007 година. Неговиот округ се протега од езерото Ири до под северо-централниот и западниот дел на Охајо и ги вклучува Лима, Марион, Тифин и Елирија. Член на Републиканската партија, Џордан е поранешен колегијален борач и тренер на боречки колеџ.

 

Џим Џордан за електронските пораки на Ентони Фаучи:

1) Ковид-19 е создаден/креиран.

2) Хидроихлорокин е лек кој го лекува Ковид-19.

3) Не постои такво нешто како „асимптоматско ширење“.

4) Маските за лице не се ефективни.

5) Полициските часови НЕ беа потребни.

6) Фејсбук намерно ја поддржа пропагандата на властите во врска со Ковид.-19.

7) Не ни беа дадени реалните бројки за тоа кој починал како резултат на Ковид.

8) Фаучи свесно го излажа Конгресот минатиот месец.

Цела година сме „измамени“!!!
Некои од нас ја знаеја вистината, но беа замолчени.
Беа вербално злоупотребени,  лично малтретирани, цензурирани и исмеани на Интернет.

Кој се смее сега?

 

Поранешна снимка од сослушувањето пред Сенатот (пред скандалот со електронските пораки) - Џим Џордан против Ентони Фаучи

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА