Симнете ја нашата Андроид апликација

Што треба да направите пред да се тестирате со брз Ковидиотски тест!

Што треба да направите пред да се тестирате со брз Ковидиотски тест!

Не конзумирајте Алкохол - Пиво на пример

 

Не конзумирајте пијалоци кои содржат Кофеин - Енергетски пијалоци, познатите светски црни лимонади, кафе и чаеви кои содржат Кофеин.

 

Не се тестирани на: Бременост! Никотин! Гума за џвакање! Лош здив - расипани заби, кариес!

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА