Шпанскиот суд донесе пресуда за вакцинирањето

Многу важна пресуда од 5 октомври 2021 година, која објаснува зошто осигурителните компании објавија дека нема да ја покријат граѓанската одговорност на здравствените работници во сите прашања поврзани со коронавирусот.

Во пресудата се наведува, меѓу другото:

Дека овие експериментални лекови наречени вакцини мора да ги препише лекар.
Исто така, потребна е информирана согласност од вакцинираното лице.

Оттука, она што го прават здравствените работници со неисполнување на овие две барања е незаконско, така што тие се директно одговорни за штетата и смртните случаи што ги предизвикуваат овие таканаречени вакцини ...

Пресудата во PDF формат

Сподели ако ти се допаѓа

ПОСТ НА ГОДИНАТА

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

АГЕНДА 2030

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

Канал на Телеграм

Следете не на Телеграм и добивајте ги актуелните објави на нашиот канал! Кликнете овде!

Андроид апликација

Симнете ја нашата Андроид апликација, не и се потребни додатни овластувања за да работи!
При инсталацијата штиклирајте „Непознати извори“ - Unknown sources.
За симнување кликнете некаде на текстот!

122-e1607381836877(1)

Стапи во контакт со нас

Don`t copy text!