Шпанскиот здравствен орган признава дека не може да го докаже постоењето на САРС-КОВ-2

Шпанската здравствена управа признава дека нема култура на САРС-КОВ-2 или директориум на лаборатории со култура и капацитет за изолација за тестирање.

Фарсата почнува да се распаѓа и не знаеме што ќе смислa владите, главните-медиуми и распродадениот здравствен сектор за да ни ја продаваат приказната за вирусот што изгледа уште погрешно од тезата на Чарлс Дарвин.

По барање на Здружението Либерум, Биолози за вистината и приватно лице до Министерството за здравство, да дадат информации за вирусот, поради што страдаме од вистинска здравствена диктатура и против која, како што се сеќаваме, експериментален лек е вакциниран, Министерството за здравство мораше во писмен документ да признае, како што беше обврзано од суд, дека нема ниту изолиран вирус, ниту негови култури.

 

ПДФ одговор од Министеерството за Здравје

Всушност, се оди дотаму што се признава дека нема култура на САРС-КОВ-2 или директориум на лаборатории способни за култура и изолација за тестирање. “Покрај тоа, одговорноста за дијагноза и третман ја става на здравствените работници, признавајќи дека „само тестовите обично не се доволни за да се утврди болеста“.

Да, господа. Тестовите што беа користени за донесување одлуки за вклучување, затворање, изолација, лекување на пациенти, вакцинација и апсолутно диктаторски мерки за ставање крај на слободите на сите „обично не се доволни за да се утврди болеста“, според самото министерство.

И сега порака до сите оние кои се вакцинирани: Земете го овој документ и одете кај вашиот матичен лекар, во вашиот здравствен дом и побарајте објаснувања, бидејќи во вашето тело е внесено нешто што личноста што ви го дала не го ни знае што е тоа или што има во тебе.

Дали луѓето ќе се разбудат со тоа или ќе се вратат на спиење?

Страна 1 Министерство за здравство Шпанија

Страна 2 Министерство за здравство Шпанија

Страна 2 Министерство за здравство Шпанија

Сподели ако ти се допаѓа

ПОСТ НА ГОДИНАТА

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

АГЕНДА 2030

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

Канал на Телеграм

Следете не на Телеграм и добивајте ги актуелните објави на нашиот канал! Кликнете овде!

Андроид апликација

Симнете ја нашата Андроид апликација, не и се потребни додатни овластувања за да работи!
При инсталацијата штиклирајте „Непознати извори“ - Unknown sources.
За симнување кликнете некаде на текстот!

122-e1607381836877(1)

Стапи во контакт со нас

Don`t copy text!