Човек со грчеви во центар за вакцинација е однесен на носила

Човек со грчеви во центар за вакцинација е однесен на носила

Снимките што се појавија како потекло од Русија покажуваат како луѓето чекаат ред да примат вакцина против корона, додека конвулзивен маж е изнесен на носилка од центарот за вакцинација.

Луѓето се чини дека чекаат мобилна клиника за вакцинација. Некои од нив носат маски за лице. Жртвата, со грчеви во ногата се носи на носила, додека скоро никој од присутните не трепнува со око.

Многу корисници на социјалните мрежи ги нарекуваат луѓето во видеото „овци“. Фактот дека никој не се сврти веднаш, покажува дека пропагандната кампања заснована на страв околу вакцинацијата против корона е многу ефикасна.

Вакцините се безбедни“, човекот не успеа да си појде здрав до својот дом!

https://twitter.com/4_04_Not_Found/status/1411043040769318914?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1411043040769318914%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Funcutnews.ch%2Fbeunruhigendes-video-geht-viral-mann-mit-kraempfen-in-impfzentrum-wird-auf-einer-bahre-abtransportiert%2F

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА