Симнете ја нашата Андроид апликација

Циркуз за заплашување на невакцинираните лица

Циркуз за заплашување на невакцинираните лица

Во Уганда имаше „погреб на починат од корона“ за да ги убеди сомнителните луѓе да бидат вакцинирани.
Сепак, луѓето останаа сомнителни и го отворија ковчегот: празен.
Секоја чест!

Африканците покажаа здрава недоверба.

Фашистите од Фејсбук го блокираат видеото ние го објавивме за вас.

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА