Симнете ја нашата Андроид апликација

Целосни снимки од камерите на полицајците од случајот Џорџ Флојд (видео18+)

Целосни снимки од камерите на полицајците од случајот Џорџ Флојд (видео18+)

Видео без коментар.

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА