Симнете ја нашата Андроид апликација

Храбрите Французи го поздравуваат Макрон при неговото пристигнување во Монпелје

Храбрите Французи го поздравуваат Макрон при неговото пристигнување во Монпелје

По објавата дека само вакцинираните можат да одат на шопинг, можат да одат во кино и други незаконски мерки што тој не може да ги спроведе во неговата земја, но кои, како и тука, во нивната пропагандна кампања „вакцината“ и ширењето на страв за да се наведат повеќе луѓе на колење.

Масовните демонстрации на француските граѓани против оваа геноцидна здравствена диктатура продолжуваат и се состојат и од вакцинирани и од невакцинирани лица.

Франција знае дека ова не е здравствено прашање, туку борба за своите права и слободи!

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА