Симнете ја нашата Андроид апликација

Храбар истражувач - Погледнете ме во очи, ова е навистина геноцид!

Храбар истражувач - Погледнете ме во очи, ова е навистина геноцид!

Ви благодарам што сум денес овде.

Бев во фармацевтската индустрија 25 години за истражување и развој на вакцини.
И овде сум денес пред вас да ви кажам дека не е правилно да се експериментира врз деца.

Како можете да мислите дека мајките ќе се согласат со тоа.
Овде сме денес затоа што експериментирате врс деца...деца...деца!
Подобро е да имате врзан камен околу вратот и да го фрлите на дното на морето,
отколку да предизвикате само едно... едно мало дете да се сопне.

Децата не се разболуваат од овој вирус,што мислите да планирате...ЈАС СУМ НАУЧНИК!!!

 

ТИЕ НЕ СЕ РАЗБОЛУВААТ!!!
226 ДЕЦА ПОЧИНАА ВО ЕДНА ГОДИНА, И НЕ СЕ СИТЕ ПОВРЗАНИ СО КОВИД!!!
226!, И ВИЕ САКАТЕ ДА ГИ ВАКЦИНИРАТЕ МАСИВНО!?
КАКО СЕ ОСУДУВАТЕ!!!

КАКО СЕ ОСУДУВАТЕ!!!
ПОГЛЕДНЕТЕ МЕ ВO ОЧИ И КАЖЕТЕ МИ... ТОА Е ГЕНОЦИД!!!
НЕ СЕ ОСМЕЛУВАЈТЕ ДА ПРОДОЛЖИТЕ!!!

https://rumble.com/embed/pj.vdv71z/

 

Видеото е преведено и прикачено од чешкиот портал otevrisvoumysl.cz - македонски превод - Футв Медиа.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА