Симнете ја нашата Андроид апликација

Хорор за секој пациент - Присилно вакцинирање без согласност додека спијате?

Хорор за секој пациент - Присилно вакцинирање без согласност додека спијате?

Се појави видео на социјалните мрежи, но не сме во можност тешкиот англичански акцент и контекстот да го спроведиме точно но, прилично очигледно е дека станува збор за присилно вакцинирање додека пациентот спие - не е при свест, ниту дал своја согласност. Немаме информации за која држава станува збор, Англија, Австралија?  Погледнете сами и одлучете.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА