Хаос во Париз - Франција (видеа)

Хаос во Париз - Франција (видеа)

Тензиите настанаа за време на демонстрациите против евиденцијата за вакцинација и задолжителната вакцинација во Париз.

Од почетокот на демонстрациите, полицијата почна да ги гази демонстрантите. Полициските сили се преоптоварени и неорганизирани. Веќе има неколку ранети/повредени.

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА