Симнете ја нашата Андроид апликација

Франција - Судир помеѓу полицијата и демонстрантите (видео)

Франција - Судир помеѓу полицијата и демонстрантите (видео)

Француската полиција одлучи да се обиде да зграпчи неколку демонстранти, но толпата се обедини. Ова е Франција, не е Австралија, Германија или Канада. Ова е крвта на Револуционерите!

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА