Симнете ја нашата Андроид апликација

Франција -Лекарите и медицинските сестри протестираат

Франција -Лекарите и медицинските сестри протестираат

Франција, лекарите и медицинските сестри ги соблекуваат белите мантили и ги фрлаат на подот. Тие протестираат проти, задолжителната вакцинација и здравствените пасоши најавени од страна на претседателот Макрон.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА