Елитите ги покажуваат своите вистински лица - Доминација преку тиранија, евгеника и контрола

Елитите ги покажуваат своите вистински лица - Доминација преку тиранија, евгеника и контрола

Што имаат заедничко евгениката и контролата на населението? Тие кореспондираат со идеологијата на глобалната оперативна елита и не беа окончани во западните држави ниту по завршувањето на Втората светска војна

Флуоридот во водата за пиење, живата во вакцините и генетски модифицираните растенија помагаат населението да се разболи, да биде глупаво и да се помири.

Долго време оваа реченица се сметаше за озборување со теорија на заговор. Но, дали е тоа навистина точно - или сепак нема никаква искра на вистината, во оваа изјава? Пандемијата на корона ни ја покажува страшната вистина.

Според политичарите, теоретичарите на заговор се многу посебен вид кој се обидува да ја поткопа државата и населението. Но, последните две години покажаа дека секоја таканаречена теорија на заговор на крајот се покажа како вистинита.

Почнувајќи од затворањата во пролетта минатата година, до носење маски, до задолжителна вакцинација. Сè што беше предвидено од наводните теоретичари на заговор на социјалните мрежи се случи кратко време подоцна. Тоа не може да биде случајност. Или, да?

Ако ја погледнете Корона без пристрасност и строго од медицинска гледна точка, наметнатите мерки немаат смисла. Ниту бесмислените затворања, ноќните полициски часови во време кога и онака никој не е на улица, ниту општата задолжителна вакцинација, бидејќи на крајот на краиштата секој може да прави што сака со своето тело.

Ако сум вакциниран и навистина целосно заштитен, не ми е гајле дали мојот сосед е вакциниран. На крајот на краиштата, јас не ги загрозувам другите велосипедисти кога сум надвор и без велосипедска кацига. Ако паднам на глава во несреќа, сам ќе ги сносам последиците.

Значи, која е вистинската мотивација зад задолжителната вакцинација? Веќе многупати е искажана теоријата дека во вакцините има нанотехнологија која еден ден ќе ги поврзе луѓето со вештачката интелигенција.

Процес на трансхуманизам кој е насочен кон фактот дека еден убав ден обичните луѓе ќе станат хибриди кои ја губат способноста да размислуваат со своја глава и само да ги почитуваат командите - така што нема добри изгледи за иднината. Тоа би објаснило зошто владите толку многу се грижат за вакцинирањето на децата од сите возрасти, иако е не логична и бесмислено.

Многу читатели можеби мислат дека ова е лудо сега, и на некој начин можеби се во право за тоа. Но, дали некој може да замисли пред две години дека поради епидемија на грип, продавниците, рестораните и училиштата ќе мора да се затворат и дека целото население ќе биде затворено во своите куќи и станови? Не, дефинитивно не.

 

Цензура, конформизам и тиранија

На ист начин, многумина првично реагираат со претпазливост на теоријата за агендата за трансхуманизам во однос на агресивно водената кампања за вакцини во врска со задолжителната вакцинација,  која сега сè уште е отфрлена од политичарите...

Пред сè, масовно напредната цензура и синхронизација на медиумите треба секој граѓанин кој се уште размислува самостојно да препознае дека тука нешто не е во ред.

Слободата на изразување, особено од експертските кругови, сè уште треба да биде можна во една демократска земја кога е прогласена вонредна состојба - на крајот на краиштата, управувањето со кризи живее од мноштво различни предложени решенија, но не и со Ковид-19.

Значи, што е различно во оваа криза? Уште од самиот почеток, ова беше за усогласување на медицинските мерки и мислења, вклучително и од експерти.

Со воведувањето на таканаречениот „Нирнбершки законик“, ваквите злосторства треба засекогаш да се спречат. Луѓето никогаш повеќе не треба да трпат вакво страдање.

Секој што ќе се осмели да укаже на злосторствата на нацистичкиот режим во врска со „Ковид-19“ е виновен за злосторство со размислување. Но, дали е навистина толку апсурдно да се гледаат паралели зад тоа? Дури и преживеаните од Холокаустот во моментов го креваат својот глас и предупредуваат на нова програма за евгеника која мора да се спречи.

Дека не се занимаваме со вистинска здравствена вонредна состојба со Ковид-19, туку со агенда која е планирана долго време, јасно е само од фактот дека намерно работиме со манипулирани бројки.

Друг важен аспект е дека веќе постои лек за Ковид-19 кој има обид да биде спречен. Тоа е древен антивирусен лек кој се користи повеќе од шеесет години. Станува збор за хидроксихлорокин во комбинација со азитромицин.

Реномираниот француски научник, професор Дидие Раул, дури и зборуваше за крај на пандемијата во овој контекст. Раул е глобален експерт за заразни болести и излечил повеќе од четири илјади пациенти со Ковид со оваа комбинација на лекови.

Досега, повеќе од десет илјади пациенти со Ковид се опоравија благодарение на овој третман.

Силниот антивирусен ефект на хлорокинот врз вирусот САРС КоВ веќе беше докажан во 2005 година како дел од студијата предводена од Др. Ентони Фаучи. Во студијата се наведува:

„Хлорокинот има силни антивирусни ефекти врз инфекцијата со САРС-КоВ на клетките на приматите. Хлорокинот ефикасно го спречува ширењето на САРС КоВ во клеточните култури“.

 

Зошто се спречува лекот?

Зошто светот сè уште страда од пандемијата, зошто светската популација се лекува профилактички со вакцини кои не се тестирани и кои се докажани дека се опасни по здравјето, кога постои лек кој може да се користи специјално за пациенти кои страдаат од тежок тек на болеста Ковид 19?

Наместо тоа, една од најпрестижните научни институции во светот, Лансет, се обиде да го дисквалификува хлорокинот како безбеден лек против Ковид-19 со помош на лажна студија со цел да го скрие лекот од светската јавност, што ги поттикна лекарите и клиниките ширум светот да го отфрли лекот. Тоа не звучи само како заговор, туку и е.

Друга студија беше спроведена од Светската здравствена организација (СЗО), која тестираше HCQ на 3.500 пациенти во четиристотини клиники ширум светот. Една третина од пациентите, наводно, починале од третман со HCQ. Медицинскиот експерт Др. Мерил Нас изрази зачуденост и рече:

„Колку е чудно... во рацете на вистинските лекари, HCQ лекува десетици илјади пациенти без речиси никаква смрт, а во рацете на СЗО убива илјадници луѓе...“

Конечно, Нас откри дека СЗО на нивните пациенти им давала премногу висока, смртоносна доза на HCQ во нивната студија. Заклучокот на Мерил Нас е:

„СЗО и други организации направија заговор да дадат предозирање со HCQ за да го зголемат бројот на смртни случаи. На овој начин тие лишуваат милијарди луѓе од безбедни и евтини лекови“.

Набргу потоа, група лекари наречена Лекарите на Фронтот на Америка организираа национална прес-конференција на која отворено зазедоа став и изјавија:

„Медиумите ве лажеа за Ковид-19. Тука сме да ви кажеме дека постојат ефективни и безбедни третмани. Никој не мора да умре. Никој не мора да оди во болница. Повеќето луѓе третирани со HCQ + Цинк брзо закрепнуваат. Има лек, хидроксихлорокинот делува!“

Америчкикот Фронт е здружение од 2.500 медицински експерти кои, заедно со 18.000 други луѓе, алармираа и испратија писмо до американската влада во кое ја изразија својата загриженост за сузбивањето на безбедниот, евтин и, пред сè, ефикасен третман за Ковид-19. Др. Дик Бијл е еден од експертите и вели:

„Сегашното срамење, обвинување и цензура на лекарите кои се спротивставуваат на владината политика - а тоа е да се отфрлат алтернативите на патот на вакцините - е крајно загрижувачки.

Видеото од прес-конференцијата беше прегледано над дваесет милиони пати во еден ден ширум светот, избришано од Фејсбук и Јутуб, а веб-страницата беше отстранета од мрежата. Зошто лекарите и научниците се цензурирани затоа што нашле успешен и безбеден третман за смртоносната болест?

Тоа е исто како да ги спречувате пожарникарите да изгаснат пожар. Тоа едноставно нема смисла. Досега сите треба да сфатат дека немаме работа со пандемија во класична смисла, туку можеби всушност со заговор против светската популација. Др. Роб Еленс од медицинскиот центар Де Пил во Холандија има само едно објаснување за ова:

„Владите велат дека нема третман за Ковид-19. Тоа е лага. Тоа е заблуда. Тие не сакаат да го излечат Ковид-19 затоа што... секој мора да ги прими вакцините.“

Лекарите и врвните научници ширум светот се замолчуваат. Слободата на изразување е прогласена за застарена - отсега се брои само известувањето за контролирани медиуми.

Експертите кои јавно зборуваат против затворањата или носењето маски - сите тие се обесправени, ги губат своите работни места, нивните докторати, нивните видео пораки се избришани. Пристап кој потсетува на практиката на државите предводени од комунистите. Првиот претседател на САД, Џорџ Вашингтон, рече:

„Ако се одземе слободата на говорот, може да не одведат на колење во тишина како овци.

Какви планови всушност стојат зад пандемијата - искоренување на опасен вирус, тајно ширење на трансхуманизмот, целосно ропство на светското население или можеби постои четврта опција што звучи толку едноставна колку што е монструозна, алчност?

Одговорот на прашањето кој е најефикасен лек против Ковид-19 е: вакцинирајте, вакцинирајте, вакцинирајте во медиумите контролирани од системот. Најистакнатиот глас кој го повикува ова е никој друг туку основачот на Мајкрософт Бил Гејтс, кој го зголеми своето и онака астрономско богатство на над сто милијарди американски долари преку трговијата со вакцини. Гејтс вели:

„Инвестирањето во индустријата за вакцини е најдобрата деловна инвестиција што некогаш сум ја направил.

Изјавата на Гејтс, која тој ја испрати низ светот преку сервисот за вести на Твитер непосредно пред избувнувањето на пандемијата, во никој случај не е изненадувачка. Гејтс напиша:

„Особено сум возбуден што гледам што би можело да значи следната година за едно од најдобрите здравствени набавки во светот: вакцините“.

Во иднина, дигиталните картички за вакцинација треба да ги обезбедат луѓето, вклучително и децата, да имаат претплата за вакцинација, еден вид обврзувачки договор од кој никој не може лесно да излезе. Тоа е како издавач да ви се заканува со високи парични казни ако ја откажете претплатата за весници.

Дилерот на вакцини Бил Гејтс сака целиот свет да купува вакцини преку уцена. Само на лицата кои се вакцинирани против Ковид-19 треба да им се дозволи да патуваат, да одат на училиште и да работат во иднина.

Гејтс, исто така, поседува патент за рекордот за дигитална вакцинација, што овозможува луѓето да бидат следени насекаде. Значи, дали „Ковид-19“ е само изговор за создавање на глобален авторитарен режим, или само акционерите во фармацевтската и вакцинската индустрија можат нескромно да го зголемат своето и онака богато богатство?

Вакцината против корона е опасна од повеќе причини, бидејќи вакцината е развиена за кратко време без тестирање - овој процес обично трае помеѓу пет и десет години. Но, оваа важна информација сè уште не е целосно достапна за светската популација. Треба да ја барате конкретно. И, според изјавата на гуруто на Фејсбук, Марк Цукерберг, постои причина. Тој вели:

„Фејсбук ги цензурира информациите за опасностите од вакцините бидејќи сакаме сите да бидат вакцинирани“.

Во двеминутното видео, Гејтс признава дека вистинските несакани ефекти нема да се појават две години. Тој вели дека ја прескокнале процедурата за тестирање и вообичаените безбедносни мерки бидејќи не сакале да чекаат толку долго.

Ова значи дека одговорните добро знаат дека на луѓето им се дава небезбедна, а можеби дури и многу опасна вакцина.

Значи, Ковид-19 е првенствено војна против психата во која колективната свест се префрла од реалноста, чекор по чекор во речиси апстрактна фикција. Целта е во иднина луѓето повеќе да не можат да им веруваат на сопствената перцепција, туку само на она што се зборува во системските медиуми.

Тоа е пандемија на страв со која се соочуваме, вирус на умот, да ги измамиме луѓето да се претплатат на нова и досега главно неистражена генерација на вакцини што никој не би ги земал без надворешен психолошки притисок.

Дали светот е всушност во вистински холивудски филм, како што се сомневаат „теоретичарите на заговор“ од почетокот на пандемијата?

Симулациските вежби како „Настанот 201, кој требаше да го подготви светот за пандемија на коронавирус, и филмот САРС: Мртвата чума, кој прикажува глобална пандемија со корона вирус во која луѓето носат маски за лице, го засилуваат сомневањето дека ние всушност го прават тоа има врска со долго планираната војна против светското население.

Дали можеби долго време киното се користи за да се подготви човештвото за претстојните настани? Експертите ова го нарекуваат „предвидливо програмирање“, што во превод значи подготовка на умовите на луѓето за тоа што ќе се случи ...

Двајца истражувачки новинари, Хари Вокс и Ентони Печ, предвидоа глобална пандемија уште во 2014 година и тие исто така рекоа дека тогаш владејачката класа нема да застане пред ништо за да ги комплетира своите контролни алатки - и Разузнавачот на ЦИА Др. Џон Колман вели:

„Најмалку четири милијарди „бескорисни јадачи“ треба да бидат елиминирани до 2050 година преку ограничени војни, организирани епидемии на смртоносни болести кои брзо дејствуваат и глад“.

Загрижувачки развој што не излегува од ведро небо, како што многумина може да се посомневаат, но беше испланиран добро однапред. Вокс се повикува на документ на Фондацијата Рокфелер насловен Сценарија за иднината на технологијата и меѓународен развој.

Глобална пандемија е пријавена во поглавјето „LockStep“. Според Вокс, содржината е напишана како сценариото да се случило во минатото, но всушност се однесувало на иднината, десет години подоцна. Буквално во текстот пишува:

„Пандемијата имаше смртоносно влијание и врз економиите. Меѓународната мобилност на луѓето и стоките дојде до застој, ослабени индустрии како туризмот и нарушени синџири на снабдување. (...) Дури и на лице место, продавниците и деловните згради обично беа празни со месеци, без вработени или клиенти“.

Во меѓувреме, Фондацијата Рокфелер лансираше уште една книга: Национален акционен план за тестирање Ковид-19 - Прагматични чекори за повторно отворање на нашите работни места и нашите заедници. Комбинацијата на двата Рокфелерови скрипти на крајот резултира со план.

Првото сценарио ја најавува глобалната пандемија и објаснува дека тоа ќе доведе до нова авторитарна контрола; второто е на крајот идеален водич за практична примена на авторитарниот контролен систем, кој, според Фондацијата Рокфелер, нема да опстојува само по пандемијата и да се намали, но дури и ќе се интензивира.

Со што и да се занимаваме во моментов, тука се во прашање многу пари. Милијардерите на чело со дилерот на вакцини Бил Гејтс ги поткупуваат владите ширум светот да продолжат да ја вршат својата валкана работа со здравјето на луѓето во светот.

Холандскиот национален институт за јавно здравје сега дури признава дека Бил Гејтс е нивниот финансиски спонзор. Италијанската политичарка Сара Куниал неодамна ја обвини италијанската влада дека прима мито од Гејтс. Таа рече:

„Почитуван претседателе Конте, кажи ни како си дефиниран: пријател на адвокат кој прима наредби од криминалци. (...) Следниот пат кога ќе добиете повик од филантропот Бил Гејтс, поставете го директно до Меѓународниот кривичен трибунал за злосторства против човештвото“.

Значи, кошмарот одамна стана реалност. Супербогатите милијардери, кои себеси се нарекуваат спасители на светот, ја контролираат целата планета преку политиката и медиумите - и тие ќе ја водат целата светска популација во бездната - како толпи глуви и слепи овци.

„Граѓанинот има право и должност да ја повика владата на ред доколку смета дека таа ги занемарува демократските права.

И сега е време да го направиме тоа, пред да биде навистина доцна.

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА