Симнете ја нашата Андроид апликација

Уго Скардигли починал на 53-годишна возраст кратко отакако ја примил втората доза вакцина

Уго Скардигли починал на 53-годишна возраст кратко отакако ја примил втората доза вакцина

Уго Скардигли, 53 годишниот болничар од Рим почина кратко откако ја прими втората доза на вакцина против ковид-19

Извор

Почивај во мир.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА