Тиранијата доаѓа во Америка: ЦДЦ предлага концентрациони кампови како Ковид мерка

Пол Крег Робертс е американски економист и публицист. Тој беше помошник секретар на Министерството за финансии за време на администрацијата на Реган и е познат како ко-основач на програмата за економска политика на администрацијата на Реган.

Негативните ефекти, односно болестите и смртните случаи поврзани со вакцините против „Ковид“, се јавуваат во голем број пред големата фармацевтска медицинска установа да ги вакцинира сите. Како резултат на тоа, медицинската установа и усогласените преститутки  го поттикнуваат стравот и се движат побрзо за да ги постигнат своите цели пред ужасните ефекти на вакцината да бидат потиснати.

 

Вчера Пентагон објави дека вакцинацијата против Ковид е задолжителна за сите активни војници

Идиотот во Белата куќа вели дека целосно се согласува: „Вакцинацијата ќе им овозможи на нашите војници да останат здрави, подобро да ги заштитат своите семејства и да се осигураат дека нашите вооружени сили се оперативни насекаде во светот.“ Токсични особено за младите, ќе имаме сила на болни и умирање војници кои не можат да се користат никаде.

Декларацијата на Бајден и политиката на Пентагон немаат никаква смисла. Од целиот свет станува с cе појасно дека таканаречената „делта варијанта“ е најраспространета меѓу целосно вакцинираните.

Здравствените власти велат дека вакцинираните мора да се заштитат со носење маски! Која е поентата на задолжителната вакцинација на вооружените сили и сите други луѓе, бидејќи вакцината не штити, туку предизвикува смрт и сериозни непожелни ефекти?!

Како може американската „суперсила“ да има претседател и секретар за одбрана кои се премногу глупави за да соберат двајца и двајца заедно?

Вакцинираните медицински професионалци и политичари насекаде бараат враќање на маската, без разлика дали сте вакцинирана или не.  Ен-Би-Си Њуз, како и остатокот од печатот, го поттикнува стравот.

Сузан Хасиг од Факултетот за јавно здравје при Универзитетот Тулан вели: „Мислам дека е важно да се маскирате во затворени простории, без разлика каде живеете.“

Демократскиот гувернер на Луизијана објави дека секој мора да се носи маски во затворени простории до 1 септември Луѓе на возраст од 5 години па нагоре, оние кои влегуваат во места како што се училишта, бизниси и цркви, без оглед на нивниот статус за вакцинација.

Страв! Плаши се! Се вели дека болниците се полни со  Делта варијанти и се повикуваме да се вакцинираме за да бидеме безбедни!

Како што открија многу експерти, не постои делта варијантата. Таканаречените „пробивни случаи“ се болести предизвикани од самата вакцина.

Повеќе страв! Уште повеќе страв! „Додека супер-преносливата Делта варијанта маршира низ САД, се развиваат и други мутирани верзии.“ Покрај Делта, сега има и AY.1 или „Делта-плус“. health.com ја шири пропагандата.

Забележете ја првата точка. Наскоро ќе бидат објавени во август. Повеќе вакцини, повеќе засилувања.

Колку повеќе смртни случаи и повреди од вакцини, толку повеќе измислени „варијанти“ ќе бидат обвинети.

Имајќи го во предвид тој план, јасно е зошто залихите на вакцини се зголемија нагло. Цените на акциите го одразуваат очекуваниот профит од бескрајните вакцини.

Како што дознаваме, има и други цели на „Ковид“ освен профит. Институционализацијата на тиранијата е друга поврзана агенда.

ЦДЦ изготви план за заштита на „луѓето со висок ризик“ со нивно преместување во кампови во „зелената зона“ каде „тие имаат минимален контакт со членовите на семејството“.

Кои се нарекуваат „лица со висок ризик“? Постарите лица со коморбидитети се особено погодни за планот за камп за интернирање.

Но, пропагандата за вакцинација ги дефинира „лицата со висок ризик“ како невакцинирани.

Камповите ќе бидат за невакцинираните. Можете да ги избегнете камповите со вакцинација. Не, ова не е „теорија на заговор“. Еве го документот од ЦДЦ на веб -страницата на ЦДЦ.

Зошто очајниот притисок за универзална вакцинација кога доказите се јасни, а ЦДЦ дури признава дека вакцинацијата не штити од  Делта варијантата, а други незаштитени „варијанти“ се на пат?

Очајната потреба да се вакцинираат сите со „вакцина“ што не штити, туку убива и му штети на здравјето, укажува на потемна агенда. Сега доказите се јасни дека „вакцината“ влијае на плодноста кај луѓето.

Жртвите на Ковид се ограничени на мал број луѓе со коморбидитети и слаб имунолошки систем, на кои им е одбиен третман со познати лекови како што се Хидроксихлорокин и ивермектин.

Овие смртни случаи беа неопходни и сакаа да го поттикнат стравот и да ги натераат луѓето да прифатат неодобрена, непроверена и експериментална технологија што никогаш порано не била користена и чии последици биле непознати.

Денес знаеме дека последиците се смрт и трајно нарушување на здравјето, а сепак вакцинацијата продолжува.

Јасно е дека не се работи за јавно здравје. Вирусот Ковид, финансиран од Фаучи во Вухан, ја доведе Америка во тиранија, а „вакцината“ убива милиони и предизвикува здравствени проблеми.

 

Извор: paulcraigroberts.org

Пол Крег Робертс - Човек со карактер, ви благодариме за искрените зборови.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА