Тие изгубија - текст на Елоиз Ал 'Сиона

Тие изгубија.
Бидејќи заклучувајќи не, тие нè принудуваат да се ставиме во нашите сенки, да ги гледаме сопствените демони директно во очите, да ги интегрираме и трансформираме.

Тие изгубија.
Бидејќи нè изолираат едни од други, тие нè охрабруваат да се собереме заедно, да ја зајакнеме нашата врска и повторно да се поврземе срце со срце.

Тие изгубија.
Затоа што бесрамно лажејќи нè, нè водат да ја бараме вистината на друго место и сами за да излеземе од илузијата.

Тие изгубија.
Бидејќи се обидуваат да нè исплашат, нè поттикнуваат да се oпуштиме, да останеме центрирани, сигурни и поврзани со нашата душа.

Тие изгубија.
Затоа што преку контролата на нашето физичко тело можеме да ги прошириме нашите суптилни вибрации и нашиот дух и така сè повеќе влегуваме во нашата моќ.

Тие изгубија.
Бидејќи тие сакаат да не разболат, конечно ни даваат повеќе слободно време, одмор и повторно раѓање.

Тие изгубија.
Бидејќи тие се обидуваат да нè исчезнат во мракот, тие нè тераат да растеме и да ја негуваме нашата внатрешна светлина.

Тие изгубија.
Бидејќи се отсековме од мајката природа, и дозволуваме да се прочистува и да се лекува и медитираме за неа како никогаш порано.

Тие изгубија.
Бидејќи тие манипулираат со нас за да нè направат робови, тие нè принудуваат да го вратиме нашиот суверенитет и слобода.

Тие изгубија.
Затоа што обидувајќи се да нè контролираат и покоруваат, тие будат се повеќе луѓе.

Тие изгубија.
Бидејќи со инфантилизирање на нас, тие прават да растеме сè повеќе и повеќе. Тие ги напаѓаат нашите старешини и деца и прават да бидеме храбри и да се залагаме за правата на човечкото достоинство.

Тие изгубија.
Бидејќи тие сакаат да нè ослабнат уште повеќе, тие го зајакнуваат воинот на светлината кој спие длабоко во секој од нас и кого човештвото како колектив сега буди армија од воини на светлината! “

Превод од англиски јазик врз основа на текстот на Елоиз Ал 'Сиона

Сподели ако ти се допаѓа

ПОСТ НА ГОДИНАТА

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

АГЕНДА 2030

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

Канал на Телеграм

Следете не на Телеграм и добивајте ги актуелните објави на нашиот канал! Кликнете овде!

Андроид апликација

Симнете ја нашата Андроид апликација, не и се потребни додатни овластувања за да работи!
При инсталацијата штиклирајте „Непознати извори“ - Unknown sources.
За симнување кликнете некаде на текстот!

122-e1607381836877(1)

Стапи во контакт со нас

Don`t copy text!