Симнете ја нашата Андроид апликација

Технологијата „невромодулација“ базирана на графен е ВИСТИНСКА...

Технологијата „невромодулација“ базирана на графен е ВИСТИНСКА...

(Natural News) Откако повеќе луѓе станаа свесни за графенски оксид, компанијата наречена INBRAIN Neuroelectronics покажува дека технологијата „невромодулација“ базирана на графен со невроелектроника со вештачка интелигенција е многу реална.

Соопштението за јавноста од 30 март 2021 година објавено од BusinessWire.com ја открива приказната:

 

 

INBRAIN Neuroelectronics обезбедува 17 милиони американски долари во серијата А за првиот интерфејс на графен-мозок со помош на ВИ (вештачка интелигенција)

Финансирањето и овозможува на компанијата да спроведе први студии кај луѓето за својот водечки производ, помалку инвазивен уред за невромодулација што се користи за лекување на невролошки заболувања со помош на вештачка интелигенција и електроди за графен.

Да бидеме појасни, ние во никој случај не тврдиме дека INBRAIN е вклучен во вакцини за крави. Наместо тоа, тие тврдат дека нивната технологија се користи „за лекување на Епилепсија и Паркинсонова болест“.

Целта на известувањето за INBRAIN е да покаже дека „биокруговите“ за контрола на мозокот базирани на графен се навистина вистинска технологија.

Таканаречените „проверувачи на факти“ - кои не се ништо повеќе од пропаганда што ги поттикнува дезинформациите - рутински тврдат дека графинот не се појавува во вакцините и дека биопрефрлувањето на графинот е теорија на заговор.

INBRAIN Neuroelectronics покажува дека проверувачите на факти лажат.

Всушност, како што вели INBRAIN во нивното соопштение за печатот, тие се „со цел да се воспостави безбедност на графен како нов стандард за невротехнолошки уреди“.

Тие, исто така, ги опишуваат графенските биокругови како еден вид платформа што може да се надгради:

Помалку инвазивни и попаметни невроелектронски технологии како нашата би можеле да овозможат побезбедни терапии кои се надградуваат и се прилагодуваат во реално време ...

Ако звучи познато, веројатно е затоа што Модерна, пронаоѓачот на гласник-РНК вакцината  против Ковид, исто така, ја нарекува својата технологија „оперативен систем“ што може да се ажурира и репрограмира во секое време.

Компанијата се опишува на следниов начин на веб -страницата INBRAIN Neuroelectronics:

Ние сме научници, лекари, техничари и љубители на луѓе, со мисија да изградиме невроелектронски интерфејси за лекување на нарушувања на мозокот.

Ние користиме ГРАФЕН, најтенкиот материјал познат на луѓето, за да изградиме нова генерација на нервни интерфејси за да го вратиме мозокот за да им помогнеме на пациентите ширум светот.

Исто така, го цитира проф. А. Фасано, кој вели: „Графенот е следната голема работа во биоинженерските материјали, кои се клучна компонента за следната генерација електротерапија во постојано растечкото поле на невромодулацијата“.

Компанијата нагласува дека нејзината технологија е способна да го „прочита“ мозокот на една личност, да идентификува специфични невролошки обрасци, а потоа да ја насочи неврологијата на таа личност да ја смени нивната мозочна функција. Со свои зборови:

Нашите графенски мозочни интерфејси се способни да читаат со невидена резолуција, да препознаат биомаркери специфични за терапија и да активираат високо-фокусна адаптивна невромодулација за да ги подобрат резултатите од персоналните невролошки терапии.

Графенот понатаму е опишан како „најтенкиот познат материјал за совршена адаптација на стимулацијата кон целната анатомија на мозокот“.

Секој што тврди дека графеот не се користи за контрола на човечката неврологија или целосно игнорира за најсовремената технологија во модерната невронаука или намерно ве лаже.

Да повториме, ние не тврдиме дека INBRAIN Neuroelectronics е вклучена во секаков вид злобна агенда, ниту дека се вклучени во вакцини за говеда.

Како и со секоја технологија, био-круговите базирани на графен можат да се користат и за добро и за лошо, во зависност од етиката и мотивациите на оние кои ја контролираат технологијата.

Несомнено, има многу позитивни намени за оваа технологија, но како и повеќето технологии кои некогаш се огласуваа како зајакнувачки фактори на човештвото - телевизија, вакцини, интернет, нуклеарна енергија, роботика, итн. - сите тие завршуваат во рацете на луди, геноцидни глобалисти што ги користат како оружје против човештвото.

Со други зборови, не постои технологија што лудите не успеваат да ја искористат за да го поробат човештвото и да ја зголемат сопствената моќ и контрола.

Биоциркумите со графен им даваат на лудите жедни за моќ директен пристап до вашиот мозок, и според многу аналитичари (види подолу), вакцините обезбедуваат изговор за инјектирање на човечки жртви со супстанции базирани на графен, кои се собираат во биокругови во човечкиот мозок.

 

 

ТВРДЕЊЕ: Вакцините против Ковид содржат високи количини на графен оксид, кој самокомпонира во био-кругови собирајќи елементи (како железо) од човечка крв.

Како што објави Orwell.city, групата наречена La Quinta Columna ги анализираше вакцините против Ковид и откри дека 98% до 99% од не-течната маса во вакцината се чини дека е графен оксид. Рикардо Делгадо, зборувајќи за La Quinta Columna, вели:

 

Феномен кој долго време беше негиран, но веќе е докажан денес. Постојат милиони видеа на луѓе кои одат низ целиот свет. Видеа за овој феномен, ајде да го наречеме „Псевдомагнетизам стекнат по вакцинацијата“, но може да се стекне и на други начини. Така, откако ја направивме оваа основна епидемиолошка студија, почнавме да се прашуваме кои материјали или наноматеријали можат да предизвикаат магнетизам во телото. И не само магнетизам, туку тие би можеле да дејствуваат како енергетски кондензатори, бидејќи измерив и важен полнеж со мултиметар ...

Ова е феномен на електромагнетна индукција во металот прикачен во близина на областа на инокулацијата. Исто така, забележавме дека магнетизмот потоа се движи кон главата. И тоа е многу важно. Секако за целта што можеби ја бараат. Покрај тоа, потенцијалната разлика се мери со мултиметар: Лицето станува суперпроводник. Тоа е, испраќа и прима сигнали. И кога ги најдовме материјалите што можат да направат вакви промени во телото, почнавме да зборуваме за графен. Се сомневавме дека се работи за графен оксид, бидејќи ги има сите својства што магнетизираните луѓе ги покажаа по инокулацијата.

Графенот е отровен, тоа е хемикалија, тоа е отровен хемиски агенс. Ако се внесе во организмот во големи количини, предизвикува тромби. Тоа предизвикува згрутчување на крвта. Сите имаме научни статии за да го поткрепиме. Предизвикува пост-инфламаторен синдром, предизвикува промени во имунолошкиот систем. И кога е нарушена рамнотежата на редоксот, во смисла дека има помалку резерви на глутатион во организмот отколку воведен токсин како графен оксид, тоа создава дефект на имунолошкиот систем и цитокинска бура. Со други зборови, нешто многу слично на модната болест, нели?

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА