Симнете ја нашата Андроид апликација

Сухарит Бакди - Како Ковид вакцините ќе го намалат светското население

Сухарит Бакди - Како Ковид вакцините ќе го намалат светското население

Во ексклузивно интервју со Алекс Нуман, главен уредник на магазинот „Нов американец“, светски познатиот германско-тајландски микробиолог д-р. Сухарит Бакди рече дека Ковид-хистеријата  се заснова на лаги и дека „вакцините“ ќе донесат глобална катастрофа и уништување на човечката популација.

 

Сумирајќи, бидејќи интервјуто е на англиски јазик, д-р. Бакди објасни најпрво дека злогласниот тест за ПЦР е злоупотребен за да создаде страв на ненаучни начини.

 

Потоа тој објаснува што ќе прават вакцините против МРН во човечкото тело, во смисла и аналогии што секој може да ги разбере. Меѓу другото, треба да се очекува масивна фатална коагулација, како и реакции на имунолошкиот систем кои го уништуваат човечкото тело.

 

Во интервју за „Фокс њуз“, кое стана вирално, Бакди предупреди на претстојната „катастрофа“, повикувајќи на одговорност да бидат гонети сторителите и веднаш да се запре овој глобален експеримент.

Интервјуто е достапно тука:

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА