Симнете ја нашата Андроид апликација

Студент по стоматологија во Индија почина од корона откако ја примила вакцината

Студент по стоматологија во Индија почина од корона откако ја примила вакцината

24-годишната Мита Мохан од Индија починала од корона одкако ја примила вакцината.

Студентите сега протестираат во просториите на колеџот, не против вакцината, туку медицинскиот колеџ, тврдејќи дека и било забранет фер третман.

Повеќе...

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА