Симнете ја нашата Андроид апликација

Стојиме пред прагот на сатанскиот свет!

Стојиме пред прагот на сатанскиот свет!

Дигиталната здравствена дозвола веќе не е теорија на заговор, туку реалност!

Ако корпорациите навистина го почитуваат барањето луѓето да бидат сегрегирани и третирани поинаку, како говедата, врз основа на нивната подготвеност да се подложат на посебен медицински третман, тогаш Бог да ни е на помош..

Овие дигитални пасоши брзо ќе се прошират во целиот свет. Секој ќе мора да ги покаже „своите дигитални фашистички пасоши“ пред да влезе во продавница за да купи или продаде. (Откровение 13-16,17,18,)

Ова веќе се случува во Европа, која секогаш е малку пред Америка во трката за укинување на слободата.

Во претходните написи, разговаравме за важноста на дигиталните пасоши, кој ги промовира и какво општество се обидуваат да создадат моќниците зад оваа технологија.

Многу од овие написи не оставија ментално исцрпени и уморени од истражување.

Решивме дека не можеме да живееме  ако не објавиме проценка за ѓаволската природа на она што сега ја зафаќа земјата.

Кога светот се разбуди и протестите избувнаа низ целиот свет, глобалистите знаеја дека знаеме со што се занимаваат. Тие не можат да се повлечат бидеќи ќе изгубат се, и евентуално, вклучувајќи ги и нивните глави. Нема назад, предалку навлегоја.

Она што го планираа е глобална технократија, систем на диктатура со „експерти“ како научниците, инженерите и бирократите.

Замислете ги режимите на Хитлер, Сталин и Мао надополнети со моќта на вештачка интелигенција, компјутерски алгоритми, софтвер за препознавање на лице и програми за уредување гени. Сега гледате во лицето на модерната технократија.

Иако многумина се разбудија и ја сфатија заканата, сепак има премногу кои спијат. На радост на глобалните проклетници на технократијата.

Тие сеуште гледаат низ хоризонтот кон 2022 и 2024 година, чекајќи го доаѓањето на нивните долгоочекувани спасители. Притоа, тие целосно ја превидуваат важноста на сегашноста.

Единствениот начин да се сврти овој трансфер на моќ е преку огромната сила на агресивна човечка акција. Не зборуваме за насилство. Зборуваме за масовен отпор на милиони луѓе што застанаа и велат „не“ на здравствените пасоши и „не“ на дехуманизирачките маски.

Дури и вакцинираните, кои се грижат за слободата, треба да одбијат да ја отворат вратата во објект кој бара здравствен пасош.

Ниту еден политичар нема да ни помогне во 2022 или 2024 година. Ниту еден суд нема да интервенира и да ја исправи неправдата. Ниту една полициска единица нема да стави лисици на виновникот.

Предоцна е за тоа. Ова мора да го направиме ние луѓето  сами. И тоа сега.

Повеќето од нашите политичари не успеваат да ја сфатат итноста на моментот, па дури и да го сториле тоа, би се плашеле да дејствуваат.

Неколкумина ќе зборуваат и ќе ги кажуваат вистинските работи од време на време, но ако зборовите не ги следат дејствијата, ако не ги водат разбудените маси и не им кажат кога и како да се спротивстават, тогаш за какво добро се тие?

Законите и уставот нема да нe спасат бидејќи на одговорните за нивното спроведување им недостасува храброст да им се спротивстават на пучистите. Другиот поважен проблем е: корумпирани се скоро сите.

Полицијата нема да не спаси. На крајот, таа ќе ги почитува наредбите.

Војската? Знаците не се баш доверливи.

Ова би можело да го означи крајот на ерата на индивидуалните национални држави и индивидуалните права, и транзицијата кон нова ера на технократски глобализам во која се очекува секој да се потчини заради „глобалното општо добро“.

Проблемот е што оние што дефинираат што е морално правилно и добро се истите луѓе кои постојано повторуваат дека „спасувањето на планетата“ бара депопулација и помала индивидуална слобода.

Замислете, тие се истите оние кои инвестираа огромни суми на пари во компаниите за сегашните вакцини против Ковид. И велат дека светот ќе се врати во нормала кога 7 милјарди луѓе ќе бидат вакцинирани.

Кога ќе се воведе новата дигитална валута, веруваме дека ова ќе биде точката каде што нема да има враќање назад за нациите што се приклучуваат на новиот монетарен систем.

Притисокот да се направи ова ќе биде голем, како и притисокот врз поединецот да се откаже од суверенитетот врз сопственото тело.

 

Ова е духовна војна помеѓу доброто и лошото

Овој злобен систем ќе бара верност кон сите.

Зошто всушност? Бидејќи во неговото јадро работи како секта која бара послушност.

Во овој поглед, национал-социјализмот беше многу сличен со денешната технократија.

Во својата книга „Подемот на четвртиот рајх“, објавена во 2008 година, авторот Џим Марс ги истакна духовните основи на Третиот рајх на Хитлер. Марс пишува:

Дури и Хитлер призна дека националсоцијалистичката идеологија навлезе во духовното подрачје кога изјави: „Секој што го толкува националсоцијализмот само како политичко движење, не знае речиси ништо за тоа. Тоа е повеќе од религија; тој е волја да се создаде нова раса “.

Истата инспирација што го роди Третиот Рајх сега го овластува Четвртиот Рајх.

Ова е борба, единствена во историјата, за тоа кому му припаѓа нашето тело. Твоето тело. Моето тело. Сечие тело.

Глобалистичката мантра „Build Back Better“ не се однесува само на економијата и социјалните структури, туку и на самото човештво.

Овие елити навистина веруваат дека можат да деконструираат што значи да се биде човек и „подобро“ да го обноват. Тие го мразат Бог, и затоа се мразат од човештвото што Бог го создал според неговиот лик.

Тие ја мразат идејата за нации затоа што Бог ги дизајнирал народите. Тие сакаат да ги уништат човечките инстинкти дадени од Бога, како што се заштита на невиноста на децата, почитување на човечкиот живот, традиционално семејство, сочувство кон постарите, итн. И да ги заменат со нивните сатански инспирирани вредности.

Дигиталните здравствени пасоши се основата за создавање на нов систем на доминација на целосна информација, каде што се што правите се следи и се проверува за усогласеност со глобалните правила.

Пасошите на крајот ќе бидат поврзани со банкарскиот систем и новата дигитална валута што ќе замени готовина. Оние што ги пркосат правилата го губат пристапот до своите пари.

Секој што одбива да живее како дигитален роб со инсталирање на апликацијата за следење на нивниот телефон што ги претвора во КјуЕр-код што оди, ќе биде цел на прогон.

 

Влогот не може да биде поголем

Се друго што се случува во светот во моментов е само бучава дизајнирана да го одвлече вниманието од вистинската катастрофа што паѓа врз човештвото.

Ние сме среде масовен проект за деконструкција чија цел е создавање на човештвото 2.0 и повторно воведување на ропството. Дигитално ропство.

Не се залажувајте. Овие инјекции се непријателски настроени кон Бога и мизантропијата, а притисоците врз целото човештво да ги прифатат овие инјекции како нов и постојан дел од нивниот живот е без преседан.

Тој притисок е неспорно од горе надолу, почнувајќи од врвот на злобната мрежа што ги вклучува Фондацијата Рокфелер, Фондацијата Гејтс и нивната глобална алијанса ГАВИ, Фондациите Сорос, Ватикан, Светскиот економски форум, Меѓународниот монетарен фонд и Обединетите нации. Оттаму продолжува кон големите корпорации.

Овој луциферски картел на глобални предатори верува дека можат да ја искористат предноста на „Ковид“ за да го реорганизираат целиот светски систем со тоа што ќе ги избришат сите отпорници и ќе ги условат оние што веќе биле послушни да станат нивни дигитални кметови.

Нивната цел е да не свртат еден против друг и да предизвикаат граѓанска војна. Мораме да се спротивставиме на нивните провокации. Глобалистите кои не ја сакаат земјата и го мразат Бог се наши непријатели.

Спротивставете им се. Одбијте да ги купите нивните производи, не гледајте ги нивните филмови на Кино или не присуствувајте на нивните големи спортски настани, не летајте со нивните авиони кога е возможно да возите, не ставајте пари во нивните големи банки и користете готовина секогаш кога е можно.

И што е најважно, кажете не на иглата. Тоа нема да има корист за вашето здравје на кој било начин, дали физички, ментално или емоционално.

Овие инјекции треба да ве направат болни и зависни од идните производи на Големата Фарма до крајот на животот, и да го заменат вашиот природен, од Бога даден имунолошки систем со нивниот синтетички и целосно инфериорен, лажен имунолошки систем.

Дали разбирате? Вашата „заштита“ и самото постоење зависат од нив. Дали тоа навистина го сакате за вашиот живот, за животот на вашите деца?

Целата моќ и авторитет им се предадени на „експерти“ кои владеат со игнорантните маси кои не сакаат да донесуваат одлуки за сопствениот живот.

Кога ќе се воведе новата дигитална валута, верувајте дека ова ќе биде точката каде што нема да има враќање назад за нациите што се приклучуваат на новиот монетарен систем.

Притисокот да се направи ова ќе биде голем, како и притисокот врз поединецот да се откаже од суверенитетот врз сопственото тело.

Но ќе издржиме, Христос наскоро доаѓа, за суд и за спасение!

Големото ресетирање ќе го направи Христос, а тешко на малоумниците со поматени умови кои се сметаат за богови.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА